torsdag 17. juni 2010

Ettersom det alt er noen som har funnet bloggen min syns jeg at jeg skal vise litt flere bilder av selve postkontoret. Det er veldig lite, men alt som er der er orginalt og har vært der siden det startet.

Her er fortsatt den gamle pulten, post vesken, safen og masse annet morsomt. Har også funnet de gamle krite bøkene for butikken som er fra 1923 og andre år. Det er utrolig spennende og jeg håper det er flere en meg som er intresert i dette. Alt i dette rommet er originalt og det er det som er det morsomste av alt.


Butikken er også original og veldig spesiel for oss som bor her på øya. Vi er veldig glade for at den står enda og at vi får lov til å vise den frem sånn som vi gjør nå. Håper mange har lyst til å ta seg en tur ut i sommer å ta en titt på dette.
Hilsner Gry og Frida

6 kommentarer:

 1. Så spennende butikk!!!! Det oser nostalig!!!! Lykke til med butikk og blogg! Legger meg til som følger!!

  SvarSlett
 2. Herlig igjen. Litt dumt at ikke alt vises men, det finner vi ut av. De dagene var vel verdt jobben, så flinke vi har vært. ha, ha,.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Så utrolig nydelig det var hos dere! Jeg må definitivt ta en tur i løpet av sommeren :)

  Lykke til!
  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 4. Hei på dere.

  Åh så spennede da, en morsom butikk med sjarm. ;o)

  Her må jeg innom oftere ja. Å selvfølgelig ta en tur innom posten. ;o))

  Ha en super helg.

  Klem Simone ;o)

  SvarSlett
 5. Blir sikkert utrolig spennende butikk, liker godt den type butikk. Ønsker deg lykke til!
  Ha en flott helg:))

  SvarSlett
 6. Tenk at vi igjen skal få lov å bruke denne perlen. Vi som stod og ventet på brev når postmesteren ropte opp ett og ett av gangen. Og nå også som kafè. Jeg ønsker dere LYKKE TIL og tror at dette er et etterlengtet tiltak på øya vår. Gleder meg til å komme dit, og jeg kommer veldig snart og blir lenge!! Hilsen Janne.

  SvarSlett